Sakarya İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi hayatta başarılı ve mutlu olacak şekilde yetiştirmek ve onların iletişimde bulunduğu bireyleri de bu doğrultuda yönlendirmek.

Misyon: Tarihini bilip, ondan aldiği ruhla vatan, millet ve bayrak sevgisini özümseyerek geleceğe yön verebilen, Kendisi ve çevresi ile barışık, Hoşgörülü, İnsanlara ve düşüncelerine saygılı, Sorumluluk sahibi, Kendine güvenen ve güvenilen, Hayattaki her türlü zorluğa göğüs gerip çözüm üretebilen, çözümleri uygulamaya koyabilen, hayatın her anından zevk alan, Bilim ve teknolojideki gelişmeleri takip eden, araştıran, üreten, paylaşan ve bu birikimini insanların mutluluğu için kullanabilen, Dünyaya yön verebilecek lider insanlar yetiştirmek..

Başarılar: 0

Saatler: 08.30-14.35
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://dargecitsakaryaio.meb.k12.tr

Adres - Bahçebasi Mah. Midyat Cad. No41 47750 Dargeçit/MARDIN

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri -

Adres - Bahçebasi Mah. Midyat Cad. No41 47750 Dargeçit/MARDIN

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Dargeçit ilçe merkezinde bulunmakta olup Mardin iline 110 km uzaklıktadır.